قطعات ساخت چراغ خطی
بدنه ساختار چراغ خطی:
بهترین متریال مورد استفاده در نورخطی آلومنیوم اکسترود شده میباشد. استفاده از آلیاژهای فابریک مانند سری 6000 آلومنیوم باعث تولید پروفیلی یکنواخت و با مقاومت فیزیکی بالا می شود. کابرد آلومنیوم به عنوان بدنه باعث خروج حرارت تولید شده در چراغ به بیرون آن می گردد و علاوه بر این از آنجا که چراغ خطی اغلب با طول های بلند تولید می گردد مقاومت فیزیکی بدنه در حین حمل و نصب بسیار حائز اهمیت می باشد.
در برخی از چراغ خطی ها با نوردهی کم، استفاده از بدنه یکپارچه پلی کربنات بع منظور رسیدن به درجه محافظت در مقابل نفوذ آب و گرد و خاک راه حل خوبی می باشد. البته در طراحی این نوع چراغها باید به حرارت تولید شده در چراغ باید مورد توجه قرار گیرد بدین صورت که نرخ حرارت تولید شده نسبت به حرارت خارج شده در دمای زیر 60 درجه ساتیگراد به تعادل برسد.
دیفیوزر چراغ خطی:
بهترین نوع دیفیوزر که در چراغ خطی استفاده می شود از جنس پلی کربنات polycarbonate یا به اختصار PC می باشد. این متریال انعطاف پذیری بالایی دارد و نمی شکند و نسبت به اشعه فرابنفش uv مقاوم میباشد. این دیفیوزر پخش نوری خوبی دارد به صورتیکه دانه های ال ای دی داخل چراغ به صورت یکنواخت دیده می شوند. همچنین درصد نور عبوری این دیفیوزر (بین 80% الی 95%) نسبت به سایر متریال ها مانند هایمپک و پلی آمید به مراتب بالاتر است و موجب کاهش بازدهی نور چراغ نمی گردد.
PMMA یا اکریلیک دیگر متریالیست که از آن جهت ساخت دیفیوزر استفاده می گردد. سطح خارجی این نوع دیفیوزر نسبت به پلی کربنات شکیل تر و معمولا به شکل برفی تولید می گردد. از لحاظ فیزیکی نسبت به پلی کربنات شکننده تر می باشد و از آنجایی که فعلا کشور های معدودی تکنولوژی تولید پلیمر آن را دارند بسیار گران می باشد.
ال ای دی:
معمول ترین نوع ال ای دی مورد استفاده در چراغهای خطی نوع نواری آن یا به اصطلاح استریپ می باشد که شامل یک PCB انعطاف پذیر، تعداد زیادی دانه ال ای دی و تعدادی مقاومت می باشد. نوع ولتاژ ثابت این نوع ال ای دی در سایز های ضریب 3 الی 5 سانتیمتر قابلیت برش دارد و معمولا در ولتاژ کاری 12 یا 24 ولت تولید می گردد. از آنجا که جریان نوع 24 ولت این نوع ال ای دی نصف نوع 12 ولت می باشد (با توان برابر) لذا گرمای تولیدی در آن کمتر می باشد و برای برق رسانی به چراغ به سیم کشی با مقاطع کوچکتر نیاز دارد. به ظور معمول می توان حد اکثر تا 5 متر از این نوع ال ای دی را با برق رسانی از یک سر روشن کرد به طوری که افت نوری در انتهای کار محسوس نباشد ولی توصیه می گردد در فواصل زیر 3 متر به آن جریان رساند.
توجه: توصیه می گردد از این سیستم در پروژه های بزرگ با متراژ های طولانی استفاده نگردد زیرا در اشکالات در سیم کشی و برق رسانی (به علت جریان زیاد) موجب داغ شدن سیمها و از کار افتادن چراغ می گردد. همچنین از آنجایی که ال ای دی چراغ های فوق اغلب توسط چسب به بدنه متصل می گردد امکان تعمیر بخشی از چراغ در دراز مدت لاممکن است. استفاده از این سیستم برای نور پردازی های محدود با طول کم به دلیل سهولت راه اندازی مناسب می باشد.
مجموعه مدولارپرو با تولید طیف وسیعی از محصولات نور خطی با تنوع بالا به مشتریان این امکان میدهد که با قیمت مناسب با یک نور مناسب و دلخواه ، محیط خود را مدرن و شیک طراحی کنند.
-
ال ای دی خطی جریان ثابت 18 وات 4000 کلوین
50000 تومان -
ال ای دی خطی جریان ثابت 18 وات 5000 کلوین ساخت کره
50000 تومان -
ال ای دی خطی جریان ثابت 4000 کلوین ترایدونیک 56 سانتیمتر
95000 تومان -
ال ای دی خطی جریان ثابت 4000 کلوین ترایدونیک 28 سانتیمتر
70000 تومان -
درایور 75وات ترایدونیک دیمردار 10-0
400000 تومان -
درایور خطی 21 وات کره ای
75000 تومان -
درایور خطی 18 وات 240 میلی آمپر
35000 تومان -
درایور خطی 36 وات 480 میلی آمپر
50000 تومان -
دیفیوزر پلی کربنات عرض 16 م م
0 تومان -
دیفیوزر پلی کربنات عرض 72 م م
0 تومان -
دیفیوزر پلی کربنات عرض 95 م م
بزودی -
دیفیوزر پلی کربنات عرض 26 م م
بزودی -
کلیپس نصب چراغ خطی توکار
15000 تومان -
سیم بکسل نصب آویز
80000 تومان -
مجموعه برق رسانی آویز
0 تومان -
درپوش لبه دار چراغ خطی توکار FERMO
0 تومان -
درپوش چراغ خطی روکار و آویز FERMO
0 تومان -
یراق اتصال مستقیم ۱۳
0 تومان -
یراق اتصال گونیا ۱۳
0 تومان -
ال ای دی نواری ۲۴ ولت تراکم ۲۴۰
0 تومان -
درپوش ساده پروفیل PNP56
0 تومان -
درپوش لبه دار پروفیل PNP56
0 تومان -
درپوش ساده پروفیل PNP72
0 تومان -
درپوش لبه دار پروفیل PNP72
0 تومان
قطعات ساختار خطی
نور خطی متشکل از یک بدنه آلوچراغ مینیوم که معمولا با پوشش رنگ الکترواستاتیک رنگ شده، دیفیوزر، ال ای دی خطی و یک منبع تغذیه می باشد.
هر چه این قطعات از کیفیت بالاتری برخوردار باشند چراغ خطی دارای کیفیت بالاتری است.